luni, 9 aprilie 2012

Fantani Feng Shui

   In Feng Shui, apa este folosita pentru acumularea energiei si/sau pentru activarea acesteia. In interiorul unei locuinte, cel mai adesea este recomandat ca apa sa fie folosita sub forma unei fantani de apartament.
  Anul 2012 reprezinta in Calendarul Chinezesc Hsia "Anul Dragonului de Apa" . Aceasta debuteaza pe 23 ianuarie 2012 si se termina pe 09 februarie 2013, in acest an elementele principale sunt apa (yang) deasupra pamantului (dragonul).

 Fantanile de interior pot fi folosite pentru sanatate, prosperitate, fericire in cuplu, noroc etc.Ele se amplaseaza in zona de nord a camerei in care petreceti cel mai mult timp, pentru a se obtine efecte maxime.
 Elementele decorative cu apa pot fii realizate din elemente naturale : piatra, sticla, cristal, metal sau din materiale sintetice (plexiglass). Ca destinatie pot fii aplicate pe podea, perete sau chiar folosite ca perete despartitor.
 
   Peretii de apa cu bule de aer contin un sistem de iluminare cu Led, astfel se poate seta orice culoare, ideale si pentru un efect de cromoterapie.
   Pe langa efectul de atragere a energiei bunastarii, fantana de apartament este un remediu foarte bun pentru relaxare si pentru pruificarea aerului.

Detalii si comenzi:
website: www.SpaceArt-Shop.com
email: office@SpaceArt-Shop.com
telefon: 0722525719

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu